Konverzační odpoledne v cizích jazycích

     Dne 30. března se na naší škole konalo konverzační odpoledne v cizích jazycích. Příspěvky vypracované žáky zazněly vedle jazyka anglického také v jazyce německém, francouzském a ruském. Žáci byli rozděleni do tří kategorií: 3. – 4. ročník – I.kategorie, 5. – 6. ročník – II.kategorie a 7. – 9. ročník – III.kategorie.

     V I.kategorii se na prvním místě umístil Richard Viktorin z 3.A, v II.kategorii bylo pořadí následující: 1.místo Jan Merta, 2.místo Marek Dostál, 3.místo Sabina Henrichová, všichni žáci 5.A třídy. Dále byli oceněni žáci 6.A třídy, Lukáš Falhauer a Michaela Kolářová, za vtipné a originální předvedení rozhovoru. Ve III.kategorii se umístili: 1.místo Karin Duchková z 8.A, 2.místo Zuzana Bednářová z 8.A a 3.místo Jiří Kaštovký z 9.A. Ocenění získaly také žákyně 8.A, Nikola Lalíková a Nikola Ondrušáková, za originální předvedení rozhovoru.

      Oceňujeme žákyně, které předvedly krátké rozhovory v jazyce francouzském. V jazyce německém se umístila na 1.místě Sandra Lovazsová ze 7.A. V jazyce ruském 1.místo získala Karin Duchková z 8.A, také díky výraznému a přesvědčivému přednesu.

     Děkujeme všem žákům za píli a předvedení jejich pěkných příspěvků a těšíme se na další konverzační odpoledne v příštím roce.

Comments are closed.

© 2016 ZŠ UKRAJINSKÁ, OSTRAVA - PORUBA / Prohlášení o přístupnosti / HELP DESK / CHILLI