Školní Hvězdička 2018

Ve čtvrtek 31. 5. 2018 byla rozdána ocenění pro žáky Hvězdička 2018. Slavnostním odpolednem nás provedly žákyně 9. třídy Klára Mertová a Karolína Neshodová, které coby moderátorky odvedly profesionální výkon. Diváci měli možnost zhlédnout pásmo vystoupení žáků I. i II. stupně. Devátá třída se rozloučila velmi pěknou prezentací, ve které žáci připomněli sobě i všem přítomným, co vše zažili a jak se změnili za devět let školní docházky.

Nominování na ocenění v letošním školním roce byli: Amy Barčáková, Adam Dvořáček a Tereza Polášková z 1. B, Barbora Kostková z 3. A, Klára Iglová z 3. B, Jakub Pavelka z 4. A, Tobiáš Kempný z 4. B, Matěj Fojtík a Lukáš Pospíšil z 5. A, Vanessa Burdychová z 6. A, Patrik Kubala a Adam Tomášek ze 7. A a Julie Pálková z 8. A.

Hvězdičkou ve školním roce 2017/2018 byli oceněni:

Leontýna Škutová z 1. A za úspěšnou reprezentaci školy v Celostátní přehlídce recitátorů, vzornou přípravu do vyučování a pěkné studijní výsledky.

Olivie Herrmannová z 2. A za kamarádské chování, pěkný přístup k práci a velkou snaživost.

Barbora Skočková z 5. B za pěkné studijní výsledky, práci pro třídu, kamarádský a empatický přístup ke spolužákům.

Adam Dyntar z 5. C za kamarádské chování, ochotu a snaživost.

Matěj Javorek z 8. A za výborné studijní výsledky a za projevené nadání v oboru mikrobiologie, uplatněné zejména v psaní článků do školního časopisu.

Karolína Neshodová z 9. A za trvale příkladné plnění školních povinností, aktivní účast na mnoha školních akcích, ochotu pomoci při jejich realizaci a za první místo ve školním kole recitační soutěže.

Všem nominovaným i oceněným gratulujeme, děkujeme všem vystupujícím i žákům, kteří s přípravou slavnostního odpoledne pomáhali, a těšíme se nashledanou u Hvězdičky 2019.

Comments are closed.

© 2016 ZŠ UKRAJINSKÁ, OSTRAVA - PORUBA / Prohlášení o přístupnosti / HELP DESK / CHILLI