Pomoc školního psychologa

Vážení rodiče, milí žáci,

protože v této nelehké době se hodí každá podpora, a zejména pak ta psychická, máte samozřejmě možnost obrátit se v případě potřeby také na mě jako na psycholožku, a to alespoň na dálku, telefonicky nebo online (mail, skype). 

Můžete mě tedy kontaktovat na můj služební telefon (702276584) nebo e-mail (vendula.samajova@zsukrajinska.cz) a případně také přes skype (pod mým jménem nebo přezdívkou s.vendy).

Tato možnost platí pro Vás všechny, ovšem zejména pak pro ty, jejichž děti ke mně dochází na pravidelné konzultace – tzn. pokud byste potřebovali, můžete si se mnou domluvit konzultaci po telefonu, nebo také online po skypu.

Protože respektuji Vaše soukromí, zejména pak v této specifické situaci, určitě nemám v úmyslu nikoho sama od sebe urgovat (volat, psát). Ovšem pokud máte zájem Vy, tak se opravdu beze všeho ozvěte, jsem tu pro Vás 🙂

S pozdravem a přáním všeho dobrého, hlavně pevného zdraví, vůle a pozitivního myšlení,

školní psycholožka Vendula Šamajová.

PS: V každém případě může být tato situace příležitostí, jak si na sebe s dětmi vyhradit více času a strávit společné chvíle v rodinném kruhu. Možností, jak se zabavit, je přirozeně spousta, ale kdyby Vám došly nápady, posílám “nápadník aktivit na doma” s tipy pro inspiraci, jak lze s dětmi trávit smysluplně čas (i s odkazy na konkrétní webovky). Odkaz na „nápadník aktivit“: https://docs.google.com/document/d/1DFyb-eks_cc792OfhMz3-5RhvxmqwcJAm7KkTEyW4Z8/edit?usp=sharing

Comments are closed.

© 2016 ZŠ UKRAJINSKÁ, OSTRAVA - PORUBA / Prohlášení o přístupnosti / HELP DESK / CHILLI