Lyžařský výcvik

V letošním školním roce se pro zájemce z 6. – 9. tříd, a po domluvě i pro zájemce z řad žáků 1. stupně (3. – 5. tříd), uskuteční lyžařský výcvik v

SKI areálu RALIŠKA na Horní Bečvě.

Termín konání: 3. 2. 2014 – do 8. 2. 2014 (od pondělí do soboty)

Cena: 3 100 Kč (cena zahrnuje pobyt, 5x denně stravu, dopravu, vleky). V případě, že skutečná cena bude nižší, bude po proúčtování rozdíl vrácen.
Úhrada: termín k odevzdání předběžné přihlášky – co nejdřív, ať víme, kolik máme rezervovat míst. V polovině prosince pak rozhodne ŘŠ podle počtu přihlášených, zda se LVK uskuteční. Úhradu celé částky je pak nutno provést do 15. ledna 2014. Teprve po zaplacení je přihláška závazná.
Platbu je možno realizovat převodem na účet v případě, že máte zájem platit převodem, dítě tuto skutečnost sdělí p. uč Křenkové, následně bude sděleno číslo účtu a variabilní symbol. Při odhlášení dítěte může být platba navrácena v plné výši pouze ze zdravotních důvodů. Individuální domluva – ředitel školy nebo Mgr. Křenková
Ubytování je zajištěno přímo v RS Rališka, kousek od svahu. Chata má 2 – 3í lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením.
Stravování: 5 x denně, pitný režim
Svah je vhodný jak pro začátečníky, tak pokročilé lyžaře. V případě nepříznivých sněhových podmínek je svah uměle zasněžován. Pro zájemce bude zase realizováno večerní lyžování. Platba za večerní lyžování se hradí zvlášť (asi 150 Kč).
I na tomto lyžařském výcviku bude možná doplňková výuka na snowboadu (lyže jsou ale podmínkou).
Na
www.zsukrajinska/fotogalerie/lyžařský kurz je možno shlédnout fotky z minulého roku.

Bližší informace naleznete též na www stránkách ski.areal.raliska@seznam nebo lanovky.unas.cz/raliska.htm.

V případě zájmu prosíme o vyplnění a odevzdání přihlášky .
Přihlášky vybírá p. uč Křenková (5.B, pav. B, 2. patro)

Comments are closed.

© 2016 ZŠ UKRAJINSKÁ, OSTRAVA - PORUBA / Prohlášení o přístupnosti / HELP DESK / CHILLI